29/4/12

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΗΒΩΝ

Μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα ανδρών του Συλλόγου μας με την ΑΕΚ (31-31)
ο κόσμος είχε την ευκαιρία να χειροκροτήσει τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΗΒΩΝ του ΑΣΕΔ και να τους συγχαρεί για ότι κατάφεραν λίγες εβδομάδες νωρίτερα στην Δράμα.
Ο γενικός γραμματέας κ. Θεόφιλος Βάτης, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, συνεχάρη τους 16 αθλητές και τον προπονητή τους, Δημήτρη Στραβομύτη, για την τεράστια επιτυχία, πρόσφερε μια ανθοδέσμη στον αρχηγό της ομάδας Νίκο Μπραουδάκη, μετέφερε τα συγχαρητήρια και τη χαρά της οικογένειας Δούκα σε όλους,  ευχήθηκε νέες επιτυχίες στο μέλλον, αλλά και ιδιαίτερα καλή επιτυχία στους εννέα μαθητές της Γ' Λυκείου που πρόκειται να συμμετάσχουν στις προσεχείς Πανελλήνιες εξετάσεις!
Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας έδωσαν στους αντίστοιχους της εφηβικής ένα αναμνηστικό μπλουζάκι που έγραφε "Είμαστε πια Πρωταθλητές! Δράμα 2012" ενώ ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες κάτω από το έντονο χειροκρότημα των φίλων του ΑΣΕΔ.
Συγχαρητήρια και πάλι!!!

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ.
    ΜΙΑ ΕΥΧΗ
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΗΛ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ (ΔΙΚΑΙΩΣ) ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ.
    θΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή